Vacature LUSV Basketball trainer/coach Heren 1 (Afdeling 1e klasse)

De heren van Heren 1 van LUSV Basketball zoeken een nieuwe trainer/coach. LUSV H1 speelt al jaren rayon/afdeling 1e klasse en willen dit natuurlijk ook blijven doen. De motivatie en het talent zijn er, maar nu nog die trainer/coach!

LUSV Basketball is een studenten basketbalvereniging die onderdeel is van het Universitair Sportcentrum in Leiden. De leden zijn dus ook allemaal student of alumnus van (voornamelijk) de Universiteit Leiden. LUSV is natuurlijk echt een studentenclub, en daar hoort zo nu en dan een biertje bij, maar er wordt zeker ook serieus gebasketbald. Voor Heren 1 zijn we dan ook op zoek naar een trainer/coach die de heren naar een hoger niveau kan tillen en samen met hen een fantastisch seizoen neer kan zetten. De spelers in Heren 1 zijn allemaal ervaren spelers met een goede basis wat betreft zowel technische skills als tactiek en inzicht. Trainingen zijn op maandag en donderdag op het USC en duren 1,5 uur.

Idealiter geeft de trainer/coach van het eerste team als hoofdcoach ook eenmaal per week training aan de andere teams op donderdag. De trainer/coach van het eerste team staat onder contract van het USC. De salariëring wordt dan ook door het USC geregeld.

Bij interesse kan er contact opgenomen worden met:
Frank Knops (USC Leiden), f.t.j.knops@usc.leidenuniv.nl
Andreia Kroezen (LUSV Basketball), voorzitter@lusvbasketball.nl