Dames 1

“Flagship of LUSV” ~ (2019 champions!)

Ali (Coach)
Een goede coach hoeft zelf niet goed te zijn in basketball. Dit is, vrij duidelijk, het motto van Ali. Fanatiek in alles waar hij aan meedoet, zo pakt mr. smetvrees zelfs de schoonmaak van zijn huis met overtuiging aan. Daarnaast laat hij de jongens van H1 graag zien wie er de beste is met fantasy league.

Kim (Guard)
Versterkt haar basketbal kwaliteiten met haar prachtige ogen, waar alle mannen in verdrinken. Drinkt net zo snel wijntjes als dat ze de tegenstander voorbij dribbelt. Twee wijntjes doet de truc. Denkt soms dat ze nog aan het korfballen is

Tessa (Forward)
Vergeet soms dat er er ook een rechterkant van het veld bestaat. Heeft de fysieke capaciteiten -hele lange benen- om over de verdediging heen te lopen. Heeft altijd extra spullen bij, die haar teamgenoten nagenoeg altijd nodig hebben. Inmiddels weten de verdedigers haar linkerhand te verdedigen en schiet daarom nu 3punters.

Renske (Forward)
Ze is de koningin van de dansvloer en speelt vooral daar haar tegenstanders helemaal uit. Heeft een magnetische aantrekkingskracht en probeert uit iedereen het beste naar boven te halen. Is de leukste biologie docente die in de wijde omgeving te vinden is.

Cherise (Center)
Doet naast basketball fanatiek aan Salsa. De salsapassen worden veelvuldig gebruikt om vernuft tussen tegenstanders door te stappen. Of je door deze lessen ook uitschuif-armen en -benen ontwikkelt, is nog steeds een raadsel

Meike (Center)
Knokken in de rebound, een schouder om op te steunen en altijd pedagogisch advies waar je maar wilt. Beseft dat basketbal een teamsport is en doet graag (soms een beetje te veel) een stapje opzij voor de andere talenten.

Tara (Center*)
Schiet driepunters als de beste en maakt steeds vaker een krachtige drive naar het bord. Is verbazingwekkend sterk en niet omver te lopen op het veld. Is altijd in voor een (maar vaak meerdere) dansje(s) en een drankje(s). * Is de enige center van LUSV die liever niet in de bucket komt.

Miriam (Center)
Wordt ook wel beschouwd als dé modekoningin waar alle dames tegenop kijken. Vermomt zichzelf in een gordijn van naïviteit en nonchalance, maar is eigenlijk een killer op het veld. Is nu nog free agent, dus wacht zeker niet met haar voor het gala vragen!

Anouk (Guard)
Publiekslieveling die beter drietjes schiet – met een mannenbal – dan menig man, heeft een hoger percentage buzzer-beaters van de middellijn dan dat er alcohol in stroh rum zit en breekt zo nu en dan een enkel bij de tegenstander. Vergeet wel eens te verdedigen.

Ibim (Forward)
Supertalent die menig tegenstander er fysiek uit balt. Snel en behendig genoeg om verdedigers slapeloze nachten te bezorgen. Een ware strijder die gaat voor elke bal, maar geen vlieg kwaad doet (vegan).

Alies (Forward)
Is de tweede dag van het IT niets waard, maar staat normaal gesproken wél haar mannetje. Heeft een weergaloze drive en is voor niks bang wanneer ze omhoog gaat. Niet alleen onverslaanbaar op het veld, maar samen met Tessa ook bij een potje bierpong.

Kiki (Guard)
Heeft misschien wel de beste drive van LUSV. Heeft een ontzettend vriendelijke uitstraling en komt over als een schatje, maar is een grotere serial killer dan Hannibal Lecter op het veld. (https://www.ah.nl/producten/product/wi211030/robijn-wasmiddel-klein-en-krachtig-stralend-wit)