Heren 2

“LUSV Talent-team”

Kiki (Coach)

Anouk (Coach)
Kiki en Anouk hebben het onvoorstelbare gedaan, zij hebben zich namelijk vrijwillig opgegeven om H2 te coachen. Wanneer ze geen feestje, reis of eigen wedstrijd hebben (nauwelijks dus), weten ze zich groot te houden tussen de spelers die maar al te graag de rol van coach overnemen. Daarnaast helpen ze H2 de koppies erbij te houden op de momenten dat het ertoe doet.

Thomas (Forward)
Mogelijk de beste schutter van LUSV nadat hij de rest van de vereniging aan een alcoholvergiftiging geholpen heeft. Rots in de branding, zelden geconcentreerd, rent veel, werkt hard, drinkt nog harder.

Juriaan (Forward)
Reed laatst over de snelweg toen hij op de radio hoorde “een roekeloze rijder rijdt op de snelweg tegen het verkeer in, pas op!” Riep gelijk uit “EENTJE MAAR, HET ZIJN ER TIENTALLEN!!”. Gooit altijd een mooie pass, maar komt helaas 9 van de 10 keer niet aan. Laat elke nieuwe vrouw zich welkom voelen op de vereniging.

Paul (Forward)
Probeert het bloed onder de nagels van zijn tegenstanders te halen… en onder die van de scheidsrechter…  en die van het uit-publiek. Heeft een goede drive en meer talent dan doorzettingsvermogen.

Jerry (Guard)
Hij is even weggeweest, maar altijd verbonden gebleven met de vereniging. Hij kan lekker koken en dat is maar goed ook, van zijn conditie is niets meer te bekennen en daardoor zijn defence ook niet-bestaand. Wel gaat zijn schot nog verbazingwekkend goed!

Otto (Center)
Otto is nieuw, houdt zich een beetje op de achtergrond en dat is zonde. Deze stoomlocomotief zou het boegbeeld van het tweede team kunnen zijn, mits hij net zo hard vecht op het veld als dat hij bier tankt.

Tom (Forward)
Hij is inmiddels niet meer degene die het minst vaak op training is, echter wanneer hij er is, is hij niet in de verdedigingshelft te vinden. Een drive is niet zijn ding en rollen eigenlijk nooit punten uit, maar met de hoeveelheid 3 punter’s die hij erin schiet is hij hard nodig bij H2.

Matteo (Guard)
Matteo still needs to get used to the whining on court, but also helps by whining too. Often, quite litterally gives a helping hand, since he does not always use his hands legally. Not always visible on the court, but hits a large amount of points per game.

Robin (Center)
Het type persoon dat de muziek wat zachter zet bij het inparkeren. De rust hemzelve, doet niet moeilijk, nooit negatief en vindt het allemaal wel prima. Ideale schoonzoon, maar mag zich wat vaker gedragen naar zijn wilde leeuwenmanen.

Wouter V. (Forward)
Kreeg niet voor niets de prijs voor Beste Bierdrinker van de vereniging. Leek op zijn 18e al 36, maar blijft nog steeds jong van geest. Heeft een ontzettend groot hart voor de vereniging. Slimmer dan de gemiddelde Belg. Praat wel raar.

Luca (Center)
Is helaas al zo lang geblesseerd dat niemand meer weet of hij eigenlijk wel kan basketballen. Kan helaas nog niet spelen ondanks dat hij er beter uitziet dan ooit. Verwacht dit jaar dan toch echt zijn return te maken van zijn nare blessure bij Heren 5.

Bas (Forward)
Houdt zich vooral bezig met de dames van de vereniging. Weet bijster weinig te vertellen, met behoorlijk veel woorden. Is als een tornado: iedereen weet dat hij eraan komt, maar iedereen is ook vooral heel blij dat hij weer weggetrokken is. Niet voor niets erelid.

Benji (Guard)
Loopt zichzelf voorbij, maar ook vooral anderen. Kan dunken, maar vooral ook niet. Hij is overal op het veld, behalve op de goede plek. Lijkt op z’n bro.