Heren 3

“LUSV runner-up Talent-team”

Zuuk (playmaking sharpshooter, net als in 2K)
De zoveelste Luuk op de vereniging, maar wel de enige die zich zowel, coach, captain als ruggengraat van het derde team mag noemen. Heeft vaak de lachers op zijn hand, maar dat dat zal er wel bij horen als je schaamhaar op je kin groeit

Marco a.k.a. Pasta Mamba (Guard)
Deze Italiaan heeft slechts één modus operandi: heroball. Marco sleept wedstrijden over de streep en jaagt teamgenoten in het harnas. Vloeiend in alle talen die worden gesproken op het Europese land, maar nog het meeste in de taal van het basketbalveld. Immers, “ball is life”.

Alerk (guard)
Kan net zo onnavolgbaar dribbelen als redeneren, argumenteren en filosoferen. Verliest daarbij vaak zichzelf, altijd zijn publiek en soms de bal. Op het veld een echte improviseermeneer.

Aydin (guard)
Junior die van zich afbijt en het team aan de broodnodige swagger helpt. Z’n lay-ups lijken altijd mis te gaan, ook al gaan ze meestal raak.

Dion a.k.a. Mr. Perfect (guard)
Keyboardwarrior met bijbehorende fysiek. Heeft een werkelijk perfecte techniek waar menig LUSV’er jaloers op is, verdiende daarmee zijn bijnaam: mr. Perfect. Doet aan ragequits, ook IRL.

Stefan (forward)
Rauwdouwer uit het Oostblok die letterlijk én figuurlijk altijd helpside staat. Wil je complimenten over je eigen spel, ga dan met Stefan spelen. Wil je een schouder door je borstplaat geramd, ga dan tegen Stefan spelen.

Basiel a.k.a. Chouffe (Forward)
Kakkers kunnen ook basketballen. Scoort alleen vanuit onmogelijke hoeken óf als het daarvoor net leek alsof hij de bal ging verliezen. Met twee Chouffe in z’n mik gaat hij spelen als Michael Jordan.

Marlon (forward)
Zijn midrange jumper vanaf de baseline gaat altijd raak. Wordt nooit boos op anderen, maar altijd op zichzelf. Tenzij je z’n naam verkeerd uitspreekt. Heeft altijd een beetje liefde voor je over.

Wessel (center)
Spierbundel die altijd onbedoeld collateral damage aanricht. Moet overal om lachen, het hardst om zijn eigen grappen. Lijkt elke training beter te worden.

Luuk (center)
Studiebol die zichzelf heeft ontdekt in Thailand. Werkt altijd zo hard dat hij rood aanloopt. Met Luuk in de aanval is geen tegenstander (of vrouwelijk LUSV-lid) veilig.