Heren 1

“Runner-up Flagship”

Edwin (Coach)
Gaf zelf in een gemiddelde wedstrijd 6 backdoors, maar het lukt hem maar niet om zijn team er ééntje te laten lopen. Sympathieke vent en heeft altijd een mooi lijstje paraat om ons verder te helpen.

Mark (Forward)
Heb je nog lelijke t-shirts/truien over, Mark draagt ze graag! Schiet alleen drietjes raak met zijn voet op de lijn, als hij in ritme is en als je geen negatieve dingen tegen hem gezegd hebt: niet zo vaak dus. Wordt gezien als de ideale schoonzoon.

Florian (Forward)
Hij is geweldig op alle vlakken. Hij is je beste houvast op het veld, creëert mogelijkheden maar kan ook zelf alles afmaken. Mist niet, heeft alle rebounds, wordt nooit gepasseerd en speelt zowel als guard, forward en center. Er is eigenlijk niets wat deze jongen niet kan…….. Tenminste, dat denkt hij allemaal. Hij is wel de lekkerste single van LUSV!!!

Nils (Center)
Loopt door je heen als het kan, maar ook vooral als het niet kan. Heeft eigenlijk altijd gelijk, zelfs als hij ongelijk heeft. Zeg jij a, zegt hij b. en c. en d. Uit zijn zwemverleden heeft hij ook iets meegenomen: duikt voor elke bal.

Paolo (Forward)
Deze Italiaan kan je tegenwoordig niet meer in het Nederlands uitschelden. Wanneer hij een score maakt komen zijn ruige italiaanse roots weer naar boven: “KITTENSECULA”! Doesn’t fit in every team.

Niels (Center)
Vangt net zoveel passes als dat hij bitcoins heeft… weinig. Staat altijd klaar voor jou en de vereniging. Vergeet soms dat een training geen wedstrijd is, en zijn teamgenoten niet de tegenstander. Vlijmscherpe screens, (te) harde passes en onwetende ellebogen.

Wouter N. (Forward)
Heeft in zijn vingers de motoriek van iemand die geen handen heeft. Is misschien een center, nauwelijks een forward, en zeker geen guard: behoort tot de aparte groep ‘de net-niets-kunners’. Rebound als de beste en begint sinds kort ook de ring consistent te raken. Schiet met een lach.

David (Forward)
Vedette met sterallures. Switcht met gemak op elke positie, schiet vanuit elke hoek redelijk en een slechte pass ligt nooit aan hem. Er waren te weinig teams in Amsterdam die hem wilde hebben, dus is deze vedette maar gebleven.

Bahador (Guard)
Een echte badboy: blinkt nergens in uit. Heeft wel een baard waar de gemiddelde man een moord voor doet. Desalniettemin een hele vriendelijke vent met altijd een kleine blessure. Ga vooral geen discussie met deze jongen aan.

Rutger (Rook)
Zet het spel met structuur neer, schiet vervolgens te weinig en pakt nooit zijn drive. Hij is een ware point guard aangezien hij alleen maar bezig met het geven van assists.  Daarnaast is hij een grote kanshebber voor de Rookie of the Year Award bij gebrek aan concurrentie, zolang hij niet geblesseerd is.

Jelke (Center)
Jelke zorgt er eigenhandig voor dat de gemiddelde leeftijd van Heren 1 en 2 bijna verdubbeld is. Daarnaast is zijn “100%” schot van de bloks tegenwoordig niet meer zo goed door naar eigen zeggen zijn “lenzen”.

Wouter S. (Guard)
Lacht het hardst om zijn eigen grappen, maar ja, iemand moet het doen. Beseft goed dat je moet schieten om te kunnen scoren. Helaas blijft het vaak bij kunnen scoren. Weet goed andere aan te sporen op punten waarop hij zelf tekort schiet. Maakt het te vaak te laat, drinkt graag een drankje extra na het extra drankje en kan goed hiphop dansen.